di 30 november 2021

Inloop Pumptrack

Niet in in het clubgebouw, maar buiten op het overdekte Parc Fermé van Fietscrossclub FCC De Vaart aan de Archimedesstraat 148 in Dedemsvaart wordt komende vrijdag 3 december de inloopbijeenkomst gehouden over het plan voor de aanleg van een pumptrack nabij zwembad De Kiefer. Iedereen is welkom om schetstekeningen en dergelijke te bekijken en meer te horen over de plannen tussen 18.30 en 20.00 uur. De organisatie benadrukt dat het een doorloop bijeenkomst is en geldende corona-maatregelen worden gehanteerd. Dat betekent onder meer dat er wordt gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (QR-code).  

Vernielingen

De politie wordt dezer dagen overspoeld met meldingen van vernielingen op verschillende plekken in Dedemsvaart. Dat heeft de wijkagent via Facebook laten weten. Hij roept getuigen op zich zo spoedig mogelijk te melden om de veroorzakers op te kunnen laten draaien voor de schade, die her en der is aangericht. Vernield zijn onder meer auto's. maar ook brievenbussen en kerstverlichting. Met name ook op een bouwplaats aan de Fahrenheitstraat zijn meerdere vernielingen gepleegd. Er is onder meer benzine gestolen, een Dixi in de laadput gegooid en de bouwkeet vernield. De eigenaar van die spullen heeft een camera opgehangen en de vandalen vastgelegd. Via Facebook heeft hij de daders opgeroepen zich te melden (0523-728101) om de zaak onderling op te lossen. Zo niet, dan dreigt hij de beelden op social media te plaatsen om zo hun identiteit bekend te maken. 

Cantorij

De Cantorij van de PKN-gemeente Dedemsvaart heeft besloten,  vanwege het verhoogde risico van het coronavirus, haar repetities voorlopig te stoppen. Dit houdt onder meer in dat de kerstzangdienst op zondag 19 december niet doorgaat. Er wordt nog gekeken naar een mogelijke andere invulling van die avond.