Ook de dochter van de familie Brandenburg laat zich in de Kapschuur graag onder handen nemen door moeder Rolien.
Ook de dochter van de familie Brandenburg laat zich in de Kapschuur graag onder handen nemen door moeder Rolien. Sebastiaan Brandenburg

Rolien’s Kapschuur viert feest

wo 1 december 2021 Dedemsvaart

“Mijn beste beslissing ooit”. Dat zegt Rolien Brandenburg uit Dedemsvaart over de stap die zij in december 2011 nam om haar eigen kapsalon te beginnen. Ze had inmiddels al 25 jaar voor diverse werkgevers gewerkt en besloot vanaf dat moment het heft in eigen handen te nemen. Nu, tien jaar later, is Rolien’s Kapschuur een begrip in de wijde regio en mag eigenares Rolien zich verheugen in een uitgebreide klantenkring. Klanten die deze periode getrakteerd worden op een mooie giftbag vanwege de viering van het tweede lustrum. 

“Gebrek aan werk heb ik eigenlijk nooit gekend. Ik stond van meet af aan al snel vol gepland”, vertelt Rolien. Ze toverde de Kapschuur bij haar woning aan de Hoofdvaart om in een prachtige, moderne kapsalon, die voorzien is van alle gemakken.  ”Wat een gouden greep bleek te zijn waren de avonden waarop ik ging werken om op die manier iedereen een kans te geven om naar mijn salon te komen”, vertelt Rolien, die in haar salon uitsluitend de beste producten gebruikt voor hem en haar en dat hoopt ze nog jaren te mogen blijven en kunnen doen.

Dedemsvaart