di 23 november 2021


Adventsconcert

Mannenkoor Asaf heeft besloten het Adventsconcert van 10 december in kerk De Antenne in Dedemsvaart te annuleren. 

Het concert kan geen doorgang vinden omdat er een stop is ingevoerd met betrekking tot de wekelijkse koorrepetitie vanwege het toenemende aantal corona-besmettingen. Het bestuur betreurt de afgelasting, maar ziet geen andere mogelijkheid op dit moment. Zij hoopt op een meer kleurrijke en muzikale invulling in het nieuwe jaar. 

Licht aan!

Licht aan! Dat is het thema van de Opendeurdienst, die aanstaande zondag 28 november in de Van Dedemkerk aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart wordt gehouden. 28 november is de eerste adventzondag, waarmee een tijd van verwachten aanbreekt. Een tijd van hopen. 


Op deze eerste adventzondag zien we dat er toch een beetje licht in de duisternis is en mogen we toeleven naar het feest van kerst en stilstaan bij dat hopen en verwachten. Voorganger in deze dienst is ds. D. Prins-van de Bosch. In verband met het toenemende aantal coronabesmettingen is er deze dienst helaas geen koor aanwezig. Het orgel zal worden bespeeld door de heer F. Bruins. De dienst begint om 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Dina's Plus

In het voormalige pand van Oosterom aan de Julianastraat 77 in Dedemsvaart komt per 1 december een nieuw soort winkel, een winkel met een verhaal. Dina’s Plus geheten. 


Floor Bults, Initiator en eigenaresse vertelt het verhaal; Je zou Dina’s Plus het beste kunnen omschrijven als een belevingswinkel waar je kunt meekijken hoe producten gemaakt worden. Naast voedingsproducten zijn er ook (zelfgemaakte) cadeau- en interieur artikelen te koop en kan er koffie of thee gedronken worden. Dina’s Plus is ook een dagbesteding. 


De medewerkers van Dina's Plus ontwikkelen hier hun eigen talenten samen met de begeleiders.