Van l.nr.r: Suzanne Broeks, Huibertien Oosterlee, Roelien Boerma, Angelique Zandstra en Cecile Koelink.
Van l.nr.r: Suzanne Broeks, Huibertien Oosterlee, Roelien Boerma, Angelique Zandstra en Cecile Koelink. De Latyrus

Veranderingen bij De Latyrus

ma 22 november 2021 Dedemsvaart

Huisarts Huibertien Oosterlee van de huisartsenpraktijk De Latyrus in Dedemsvaart gaat met ingang van 1 januari 2022 met pensioen. Dokter Oosterlee had graag een ieder persoonlijk in de gelegenheid gesteld om afscheid te nemen. Helaas laat de situatie rondom Corona het niet toe om een afscheidsreceptie te plannen. Wel kan iedereen die dat wil een kaartje of een persoonlijk bericht voor dokter Oosterlee brengen naar huisartsenpraktijk De Latyrus of mailen naar assistente@huisartsenpraktijklatyrus.nl

Voor vele inwoners van Dedemsvaart is huisarts Oosterlee een vertrouwd gezicht binnen De Latyrus. Samen met de huisartsen Angelique Zandstra en Cecile Koelink vormt zij onderdeel van de huisartsenmaatschap op deze praktijk. 

Mooie periode

Dokter Oosterlee is in 1996 begonnen in Dedemsvaart. Ze kijkt terug op een heel mooie periode als huisarts in Dedemsvaart, waarin ze het door patiënten in haar gestelde vertrouwen enorm heeft gewaardeerd. Met dankbaarheid kijkt ze terug op de vele mooie momenten waarin patiënten haar hebben laten delen in hun persoonlijk leven. Ze heeft zich met hart en ziel ingezet voor haar patiënten en voor de praktijk als geheel. 

Vervanging

Dokter Oosterlee laat de praktijk met een gerust hart achter. “Mijn vervanging is op een goede manier gewaarborgd” zegt ze. De huisartsen Roelien Boerma en Suzanne Broeks zijn in het afgelopen jaar als waarnemend huisarts aan het werk gegaan in De Latyrus. Samen zullen zij de praktijk van dokter Oosterlee overnemen. Met ingang van 1 januari 2022 zijn er vier huisartsen verbonden aan huisartsenpraktijk De Latyrus in de personen van de doktoren Zandstra, Koelink, Broeks en Boerma. De patiënten worden gelijkelijk verdeeld over deze vier huisartsen.