Kinderen van 5 en 6 jaar leren dankzij de inzet van de hele familie de Vries op een speelse manier voetballen bij D.V.C.
Kinderen van 5 en 6 jaar leren dankzij de inzet van de hele familie de Vries op een speelse manier voetballen bij D.V.C. Familie de Vries

Speels leren voetballen

zo 21 november 2021 Dedemsvaart

Deze weken zijn er, vanwege corona, geen toeschouwers welkom bij onder andere de amateursportwedstrijden. Lastig voor veel mensen. Zo ook voor ‘Opa’ de Vries uit Dedemsvaart, die vrijwel altijd langs de lijn staat om te kijken naar zijn kleinkinderen, die voetballen bij J.V.C.  

De familie de Vries, een gezin van 5 personen, is altijd voor de voetbal in touw. Zo is Michael voorzitter van J.V.C., dochter Janoux actief in Vrouwen I, Teije actief in Jo 17 I, Imme bij Mo 15 I en zijn vrouw Cindy actief als vrijwilligster in de kantine.

Ook rijdt zij kinderen bij uitwedstrijden. Voetbal staat bij de familie hoog in het vaandel.

Alle gezinsleden staan altijd klaar om te helpen. 

Champions League

Op zaterdag en woensdag staan ze allemaal klaar om kinderen voetballen te leren in de Champions Leaque formatie. De kinderen worden door hen met passie begeleid. Op een speelse manier, sportief met respect voor elkaar en luisterend naar de coaches.  ”Het is geweldig om te zien hoe zij dit doen en het is goed voor de voetbal in Dedemsvaart”, meent de supporter langs de lijn.