Afbeelding

Datecafé voor volwassen inwoners met een verstandelijke beperking

vr 19 november 2021 Hardenberg

De Stuw organiseert een Datecafé op 22 december voor volwassen inwoners met een verstandelijke beperking.
Heb jij een verstandelijke beperking en ben je op zoek naar een relatie? Of naar een (serieuze) vriendschap? Kom dan woensdag 22 december van 19.00 uur tot 20.30 uur naar het Datecafé bij de Stuw (De Stuwdijk 4, Hardenberg).

Tijdens deze avond kun je op laagdrempelige manier in contact komen met anderen, die net als jou op zoek zijn naar iemand om de leuke en minder leuke momenten van het leven te delen. 

Vraag

“Wij krijgen steeds vaker de vraag of we ook aan partnerbemiddeling doen”, vertelt Marlon Ruben van de Stuw. “Vaak schuilt achter deze vraag een grote mate van eenzaamheid. We vinden dat we iets met dit signaal moeten en organiseren daarom, in eerste instantie eenmalig, een Datecafé voor volwassen inwoners uit de gemeente Hardenberg met een beperking, om aan de vraag van de inwoner tegemoet te komen”. 

Om de kennismaking met elkaar iets minder spannend te maken, zal De Stuw aan iedere tafel (op 1,5m afstand) meerdere bezoekers plaatsen en is er iemand aanwezig die de deelnemers hier bij begeleidt. De Stuw probeert een tafelschikking te maken op basis van leeftijd, voorkeuren en wensen. Naar jouw wensen en voorkeuren zal gevraagd worden bij de aanmelding. Marlon Ruben hoopt dat jong en oud zich aanmelden. 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden tot 17 december bij De Stuw via het nummer 0523-267478 of mail naar od@destuw.nl. In verband met de huidige coronamaatregelen is er helaas maar beperkte opgave mogelijk. Vol = Vol dus wees op tijd met je aanmelding. Vind je de drempel hoog of heb je een vervoersprobleem? Geef dit dan aan bij je aanmelding zodat er samen naar een oplossing gezocht kan worden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.