Afbeelding
Raymond Hakkert

Alles gaat door in De Voorveghter

do 18 november 2021 Hardenberg

Alle geplande voorstellingen in theater De Voorveghter gaan door! Op vrijdag 12 november is tijdens de persconferentie duidelijk geworden dat de deuren van alle theaters geopend mogen blijven. Er is echter geen horeca toegestaan na 20.00 uur en de bar zal na dit tijdstip dan ook gesloten zijn. Voorafgaand aan de voorstelling staat er voor de bezoekers op tijd een kop koffie of thee klaar en daarnaast zorgt het theater dat er bij voorstellingen met (een korte) pauze voor iedereen een flesje water klaar staat dat meegenomen kan worden naar de plaats in de zaal. Komende week komen cabaretier Janneke de Bijl, VIS tv-presentator Marco Kraal en Joris Linssen & Caramba naar De Voorveghter.

Janneke de Bijl

Op donderdag 25 november betreedt Janneke de Bijl het podium. In ‘Dit is het nou’ observeert Janneke er op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor.

Marco Kraal - VIS!

VIS! staat op zaterdag 27 november garant voor een avond vol spannende, hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier met kieuwen én over mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis. In een anderhalf uur durend spektakel sleurt Marco Kraal je mee onder water en laat je kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige karpers en tal van andere vissen die je in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen.

Dichterbij

Op zondag 28 november verzorgen Joris Linssen & Caramba een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol. Uit heel Nederland hebben de vijf vrienden pareltjes van streekartiesten gevonden, en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen op www.voorveghter.nl, via 0523-280350 of verkrijgbaar tijdens de openingstijden aan de theaterkassa. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding