Afbeelding

Eindejaar expositie HardenbergArt

za 20 november 2021 Hardenberg

“Een kunstenaar gelooft in de toekomst omdat hij er in leeft”. Uitspraak van Modest Moesorgsky, die na een bezoek aan een schilderijententoonstelling geïnspireerd werd tot een van zijn beroemdste composities.

Na een toch wel bewogen jaar kunnen de medewerkers van HardenbergArt terugkijken op een aantal bijzondere exposities, en dankzij de versoepeling van de Covid-maatregelen na de zomer kon er ook tweemaal een groter publiek worden ontvangen. Het jaar 2021 wordt afgesloten met een expositie die een palet aan werken van diverse kunstenaars vormt, en met name in de verkoopafdeling zijn veel nieuwe objecten te vinden. Exclusieve sieraden, handgevormde schaaltjes en kommetjes, artistieke vogeltjes; teveel om op te noemen, en verrassend aangenaam geprijsd.

Kijken naar kunst doet iets met een mens, en kunst is niet altijd een ‘mooi plaatje’, maar kan soms ook aanzetten tot nadenken en het opdoen van nieuwe ervaringen. In de meeste gevallen wil men echter het liefst naar iets moois kijken, wat natuurlijk ook weer heel persoonlijk is. Gemiddeld neemt men daar dertig seconden voor in een galerie of museum. Niet echt veel om details te kunnen opnemen en een goede indruk te krijgen. Gunnen we onszelf nog wel de tijd voor een echte kijk-ervaring? HardenbergArt probeert hieraan tegemoet te komen met gevarieerde exposities en haalt ook volgend jaar weer kwaliteit in huis.

De expositie bij HardenbergArt is van 27 november tot en met 24 december te bewonderen in het LOC, Parkweg 1 a4 te Hardenberg. Openingsuren: uitleen en Verkoop op woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Zaterdag geopend van 11.00 tot 14.00 uur. Meer informatie via www.hardenbergart.nl of info@hardenbergart.nl. 

De medewerkers van HardenbergArt wensen u een opmerkzaam 2022!