Afbeelding

Jaarvergadering PBD in De Baron

za 23 oktober 2021 Dedemsvaart

Plaatselijk Belang Dedemsvaart houdt dinsdag 26 oktober vanaf 19.30 uur jaarvergadering voor leden. Niet-leden zijn na de pauze, vanaf 20.30 uur, ook welkom om een presentatie door Dr. Wouter van der Kam, voorzitter van de raad van bestuur van de Saxenburgh Groep bij te wonen. 

Van der Kam licht de vraag: “wat heeft het nieuwe ziekenhuis in Hardenberg te bieden? tijdens een presentatie toe. Voor de vergadering en de presentatie, die in De Baron wordt gehouden, geldt dat toegang alleen mogelijk is met de Corona Qr—code of een toegangsbewijs. “We hopen een groot aantal mensen te mogen begroeten om samen de belangen voor ons mooie dorp te bespreken,” aldus PBD-voorzitter John Haverkort. 

Tijdens de jaarvergadering wordt onder meer teruggekeken op het werk van PBD en wordt uitbreiding van het bestuur voorgesteld vanwege de vele werkzaamheden, die er op PBD afkomen. Er wordt afscheid genomen van bestuurslid Maus Westerbaan, die de vereniging wel blijft ondersteunen met de organisatie van de jaarlijkse 4 mei herdenking. 

Dedemsvaart