De nieuwe aanbouw bij de school werd officieel geopend door Jan Lammers, die zich blij verrast toonde met de vernoeming naar hem.
De nieuwe aanbouw bij de school werd officieel geopend door Jan Lammers, die zich blij verrast toonde met de vernoeming naar hem.

Kbs De Langewieke wuift directeur uit

di 19 oktober 2021 Dedemsvaart

Katholieke basisschool De Langewieke is een Meester Lammers vleugel rijker. De nieuwe aanbouw bij de school in Dedemsvaart werd woensdag 13 oktober officieel geopend door vertrekkend directeur Jan Lammers, die zich blij verrast toonde met de vernoeming naar hem.

Jan Lammers gaat kbs De Langewieke na 37 jaar, waarvan 21 jaar als directeur, verlaten om aan de slag te gaan als directeur Beheer bij de Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand, dat in Enter gevestigd is.  

Mooi afscheid

Ter gelegenheid van zijn afscheid bij de Langewieke werden vorige week de hele week feestelijke activiteiten gehouden. Naast de opening van de nieuwe vleugel werd er onder meer ook circus gehouden in sporthal De Citadel met Lammers en familie als eregasten. Jan genoot zichtbaar van alle eerbetoon, dat vergezeld ging van een keur aan cadeaus van met name leerlingen, ouders en collegae. Zo kreeg de vertrekkend directeur onder andere een puzzel, maar onder meer ook een golftas met een karretje en golfclubs met het logo van De Langewieke. 

Dedemsvaart