Korfbal Avereest1/Peter Deen Kampioen
Korfbal Avereest1/Peter Deen Kampioen Loysa Zweekhorst

Korfbalvereniging Avereest 1/Peter Deen Kampioen

zo 17 oktober 2021 Hardenberg

Avereest 1/ Peter Deen uit Dedemsvaart speelde een uitwedstrijd in Hardenberg tegen Juventa 6. Deze wedstrijd is op zaterdag 16 oktober gespeeld.

De Avereesters stonden al gauw op een 2-0 achterstand,  Avereest 1 / Peter Deen kwam terug met een een schot van Herman: 2-1. Het werd 3-1 voor Juventa 6.

Avereest kwam kwam op dreef en maakte nog een paar doelpunten. Gerben en Joanee slaagden erin om de verdediging van Juventa te verrassen. Toch slaagden de Avereesters er niet in om met een voorsprong de rust in te gaan. Ruststand Juventa 6-Avereest1/ Peter Deen: 7-5

Na rust maakte Juventa  2 doelpunten en daardoor kwamen ze op voorsprong: 9-5. Avereest 1 / Peter Deen deed er alles aan om de wedstrijd om te buigen naar een overwinning. Helaas lukte dit niet. In de slotfase van de wedstrijd scoorde Herman nog een keer. Waar het zevende doelpunt van Avereest vandaan is gekomen is een raadsel, spookdoelpunt? De wedstrijd eindigde met 9-7. Ondanks deze nederlaag is Avereest 1/ Peter Deen toch kampioen geworden.