Jonne Lambers torent hoog boven iedereen uit
Jonne Lambers torent hoog boven iedereen uit Jan van der Veen

Geen stunt van Tricolores

zo 10 oktober 2021

Voetbalvereniging Bruchterveld speelde zaterdag 9 oktober de uitwedstrijd bij vv Hellendoorn. Onder normale omstandigheden al lastig, maar met een waslijst aan geblesseerden maakte dat de opdracht er niet eenvoudiger op.

In de eerste helft ging echter de strijd redelijke gelijk op, al was Hellendoorn met name op de counter levensgevaarlijk. De gastheren openden de score met een fraaie treffer van sterspeler Ruben Hendriks.
Het antwoord van Lesley op Haar was echter van zo mogelijk nog grotere schoonheid, vanaf 25 meter vloog het leder in de linker bovenhoek. Lang kon er niet worden gejuicht want een counter leidde al weer tot de 2-1 van Lopes Macedo. De 3-1 viel uit een corner, waarna van heel dichtbij Sem Schoot Uiterkamp mocht binnen knikken. Het was Hellendoorn dat nog een keer scoorde. Lopes Macedo pikte diep in blessuretijd nog een extra goaltje mee. Bruchterveld verloor zo met 4-1 maar de wijze waarop er gespeeld en geknokt werd, mag hoopgevend zijn voor de komende wedstrijden, te beginnen a.s. zaterdag tegen buurman Bergentheim.