Bloemschikken een korte 'tea'

di 12 oktober 2021

In de Reestkamer, Oud Avereest 5, wordt op zaterdag 23 oktober een bijzondere middag gehouden met bloemschikken en een korte "tea". 

De activiteit begint om 13.30 uur. De deelnemers gaan eerst naar buiten en verzamelen in de mooie natuur rond de Reestkerk takken, bloemen, grassen enzovoorts. Daarna wordt de "tea" gehouden om vervolgens aan de slag te gaan met de verzamelde spullen. Onder begeleiding van Frieda Brinkman van Flower Fashion wordt in een eigen meegebrachte mand of schaal een persoonlijk herfststuk gemaakt. Opgeven voor deelname aan deze leuke activiteit kan via activiteiten@reestkerk.nl.. De kosten zijn 29,50 euro. 


Diensten

De commissie opendeur- en zangdiensten van de PKN-gemeente in Dedemsvaart houdt op zondag 24 oktober een dienst in de van Dedemkerk aan de Hoofdvaart. Het thema is: ZING! Velen hebben het zingen gemist maar nu mag het weer. Tijdens de dienst worden er met name liederen gezongen die een persoonlijke betekenis hebben. Voorganger is ds. Elly Wisselink. Het gospelkoor El Jakim, onder leiding van Harold Kooij uit Zuidwolde, verleent muzikale medewerking. Aanvang van de dienst is 19.00 uur.



Circus in sporthal de Citadel

Met directeur Jan Lammers van kbs De Langewieke als eregast wordt donderdagmiddag 14 oktober circus in sporthal de Citadel in Dedemsvaart gehouden. Vanaf 15.30 uur mag iedereen komen kijken naar een circusvoorstelling door en voor alle kinderen van de Langewieke. 


De voorstelling duurt tot 16.45 uur. Daarna is er gelegenheid om directeur Jan te bedanken, die na 37 jaar De Langewieke gaat verlaten. In het kader van zijn afscheid wordt deze hele week feest gevierd op de katholieke basisschool.