65 jaar De Toren in Ontdek en Beleef van Hardenberg

di 12 oktober 2021

Deze week valt naast Weekblad de Toren ook een editie van Ontdek en Beleef op uw deurmat. In deze bijlage wordt extra aandacht besteed aan het 65-jarig jubileum van Weekblad de Toren.

Al meer dan 65 jaar verschijnt elke woensdag weer een nieuwe editie van De Toren. U wordt onder andere meegenomen in de geschiedenis van De Toren. Mooie verhalen, interviews van ‘briljante' betrokken bedrijven en trouwe lezers. De roots van De Toren liggen ook echt in Hardenberg. Destijds ontstaan door en voor de middenstand. In de loop der jaren is er veel veranderd. Het maken van de krant was vroeger vooral handwerk. De adverteerders kwamen aanzetten met ‘schoenendozen' vol foto's, geschreven teksten en uitgeknipte logo's. De Toren is in de loop der jaren flink gedigitaliseerd. Met de website wordt naast de papieren krant het nieuws van de regio gebracht. De leuke feitjes, gebeurtenissen en weetjes van ‘om de hoek’, is waar we op insteken. Dit maakt dat De Toren in de haarvaten van de maatschappij blijft opereren. Wij wensen u veel leesplezier met deze briljante bijlage.


Niet ontvangen?

De editie Ontdek en Beleef wordt samen met De Toren bezorgd. Heeft u Ontdek en Beleef niet ontvangen, dan kunt u bellen naar 0523-208008. Ook bij het kantoor van Weekblad De Toren kunt u de krant ophalen.