Guzman in De Gashouder

ma 20 september 2021

Hij stond al vaker in de Gashouder Dedemsvaart. Met veel succes. Javier Guzman treedt namelijk graag op in de Gashouder. Dit keer opent de bekende cabaretier het Gashouder theaterseizoen 2021/22 met een try out van zijn nieuwe Oudejaarsconference 2021 – In vertwijfeling verblijven. 


Guzman is de eerste van een rij cabaretiers die het komend seizoen hun opwachting maken in de Gashouder. We noemen Rosa da Silva, Daniëlle Schel, Thijs Kemperink, Helligen Hendrik, Meiden van LOS, Anne & Lisa, Ernest Beuving, Klooster en van der Meulen en Harm en Roelof. Cabaretliefhebbers zitten dit seizoen goed in de Gashouder. Terug naar Javier Guzman. Dat 2021 een vreemd en onwerkelijk jaar was, is wel duidelijk. En we zijn er nog niet. Tijd om het daar eens uitgebreid over te hebben, want 2021 vraagt er gewoon om om eens goed doorgespit en besproken te worden. En dus neemt Javier zijn publiek mee in een wervelende, verfrissende terugblik op 2021. Hij is scherp van tong, kritisch maar nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan wat misverstanden. Hij neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Laat zijn licht schijnen over het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, Javier duikt er in. Met humor. Veel humor. Na al het negatieve staat deze Oudejaarsconference garant voor een positieve avond lang onbelemmerd lachen. Info en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.



Explorers

Aan de vooravond van een nieuw seizoen zijn zes scouts van Scouting Dedemsvaart 'overgevlogen' naar de explorers. Een feestelijke aangelegenheid , waarvoor de jongens en meisjes geblinddoekt een parcours met obstakels moesten aflopen in het gemeentepark. Aansluitend werd de scoutingbelofte afgelegd en werden de scouts officieel geïnstalleerd als explorer. "Het was een zeer geslaagde avond. We kijken allemaal uit naar een uitdagend scoutingseizoen," aldus een opgetogen bestuurslid.