Mariënberg uit de Beker

zo 19 september 2021 Hardenberg

Zaterdag 18 september voetbalde Mariënberg uit tegen Daalerveen. Daarlerveen was met 3-0 maatje te groot voor Mariënberg en Mariënberg is daardoor uitgebekerd.

Trainer Arjan Visscher zei het al voor de wedstrijd. Normaal gesproken wint Daarlerveen deze wedstrijd, gezien het feit dat DETO 2 wekelijks acteert op de velden van sportpark de Belt”.

Mariënberg was de eerste helft niet bij de les, zat totaal geen gedachte achter het vertoonde spel. De bal stuiterde veel op het groene veld van de Daarlerveners, maar nooit zoals je het graag zag. Al na één minuut strafte de thuisploeg het slappe begin van de roodzwarten genadeloos af.
Er is nog wat werk aan de winkel voor Visscher en zijn technische staf. Eerlijk gezegd was Daarlerveen gewoon een maatje te groot. Vlak voor rust verdubbelde Daarlerveen kinderlijk eenvoudig de score naar 2-0. Het tweede bedrijf probeerde Mariënberg het wel maar het eerste elftal van Daarlerveen beschikte over iets teveel geslepen spelers die het klappen van de zweep allang en breed onder de knie hebben. Ergens viel de 3-0 voor de ploeg die ooit in kledij werd gestoken door Jurriën Karsten, gezien het feit dat Intersport Ramon Zomer achterop het roodwitte tenue prijkte zal dat ook niet meer het geval zijn. Zaterdag 25 september reist Mariënberg af naar Losser waar AJC’95 de tegenstander zal zijn in de seizoensouverture.