ASAF zingt

ma 13 september 2021

Na anderhalf jaar pauze is het christelijk mannenkoor ASAF in Dedemsvaart afgelopen maandagavond weer begonnen met de wekelijkse repetities en oefening van de zangstemmen. In het begin was het wel weer even wennen na zoveel maanden rust, maar uiteindelijk ging iedereen weer met veel plezier aan de gang. De repetities beginnen elke maandag om 19.30 uur in het kerkelijk centrum De Antenne te Dedemsvaart. "Mannen zingt u graag of heeft u interesse in het zingen van prachtige liederen, dan nodigen wij u hierbij uit om een repetitie-avond bij te wonen," werft het bestuur.



Aanrijding

Op de Moerheimstraat in Dedemsvaart heeft er zaterdagavond 11 september, voor de zoveelste keer, een botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto's. De oorzaak is vermoedelijk een voorrangsfout. Een van de voertuigen botste als gevolg van de aanrijding tegen een lantaarnpaal. De materiële schade was aanzienlijk. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. Beide voertuigen werden door een bergingsbedrijf weggesleept. 



Sjoelen

In het Trefpunt in Balkbrug gaat het sjoelen weer van start op de middag van vrijdag 1 oktober. Aanvang 14.00 uur. Deelname aan de activiteit is gratis. Alleen de consumptie is voor eigen rekening. Wie mee wil sjoelen dient zich voor 29 september aan te melden via telefoonnummer: 0523657594 of 0618392126. De organisatie verwelkomt u graag. 



Breicafè

Het breicafè in het Trefpunt in Balkbrug gaat op donderdag 7 oktober weer open. Een ieder die graag mag breien of haken is van harte welkom. Dit seizoen is ieder die zelf kaarten maakt ook welkom in het breicafé. Zij moeten wel hun eigen materiaal meenemen. Het breicafè is vanaf 14.00 uur open.