Skate-clinics

ma 26 juli 2021

Op de skatebaan naast het Zeven Linden College in Dedemsvaart wordt deze hele zomervakantie op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur een skate-clinic gegeven.


De clinics worden georganiseerd in samenwerking met de Cultuurkoepel Hardenberg en verzorgd door severe skateboarding events, Iedereen mag meedoen zonder opgave of kosten. Gewoon langs komen en gezellig meedoen is het credo! 



Jongerenreis uitgesteld

De voor deze zomervakantie geplande jongerenreis naar Hongarije vanuit de PKN gemeente in Dedemsvaart, is uitgesteld tot de meivakantie in 2022.


Dat besluit is genomen op grond van de toenemende onzekerheid over de ontwikkeling van het corona-virus. 



Muziek in de tuin

Zoals het er nu naar uitziet wordt op 12 locaties in en rond Balkbrug op zondag 22 augustus de tweede editie van het muziekfestival Muziek in de Tuin gehouden.


Ter voorbereiding daarop werd afgelopen weekend bij mede-initiatiefnemer en zanger/gitarist Freek Knol alvast een try-out gehouden. "Het was een topavond," laat Erik Vos op Facebook weten. 

Tijdens Muziek in de Tuin  kan het publiek naar 3 verschillende tuinen met diverse muzikanten/groepen naar keuze. Zij verzorgen elk een 45 minuten durend concert/ De variatie aan muziekstijlen tijdens Muziek in de Tuin is groot. 


Zo verzorgt onder meer Dorothé Spijker (moeder van Sanne Hans) een optreden, maar ook de Drentse Band Cave Canem, het duo Maggie & Crow en de band Band'um uit Bergentheim. Vanaf 1 augustus kun je je inschrijven voor een bezoek aan Muziek in de Tuin Balkbrug.