Tijdens een feestelijke bijeenkomst kregen de nieuwe teamleiders hun certificaat uitgereikt, waarmee ze zich superblij toonden.
Tijdens een feestelijke bijeenkomst kregen de nieuwe teamleiders hun certificaat uitgereikt, waarmee ze zich superblij toonden. Scouting Dedemsvaart

Scouting begroet nieuwe teamleiders

di 20 juli 2021

Scouting Dedemsvaart heeft er twee nieuwe teamleiders bij. De clubleden Irma Kragt en Martijn Looijestein hebben het kwalificatiecertificaat daarvoor onlangs behaald, waarvoor ze een opleiding volgden bij de Scouting Academy.

"Ook als vrijwilliger kun je je binnen Scouting zo voortdurend blijven ontwikkelen," vertelt een bestuurslid. 


Certificaat

Om de nieuwe teamleden over de positieve beoordeling te vertellen en hun het certificaat te overhandigen kwam coach Jack van de regio Overijsselse Vechtstreek speciaal naar Scouting Dedemsvaart, waar hij met open armen werd ontvangen. 

Scouting Dedemsvaart beschikt over een grote groep vrijwilligers, maar kan ook nog steeds nieuwe vrijwilligers gebruiken. "Er is altijd een taak die past bij jouw kennis, ervaring en voorkeur," zegt het bestuur wervend. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen in het clubgebouw aan de Parklaan. Vooraf informatie opvragen via www.scoutingdedemsvaart.nl kan ook.