Mooie prijzen

ma 19 juli 2021

Europees kampioen Bavi, bekend als Bashtbavi, uit Dedemsvaart, heeft van 12 tot 17 juli meegedaan aan een masters schoonspringen. De bekende zweminstructeur bij onder meer het Heuveltjesbosbad in Balkbrug, wist daarbij maar liefst 3 gouden en een zilveren medaille te behalen. Hij werd eerste bij een duik van de 1 en de 3 meter plank. Ook de duik van de toren leverde hem goud op. Met synchroon zwemmen wist hij zilver te scoren. 



Brons voor Ellen Kosse

Amazone Ellen Kosse van de Landelijke Rijvereniging Avereest heeft deelgenomen aan een concours te Vriezenveen. Ze behaalde hier een derde plaats met Kalita in de klasse M2 dressuur met 205,5 punten en een derde plaats met 193 punten.



Volle Zalen

Voor zijn tv-programma Volle Zalen komt Cornald Maas binnenkort filmen in Dedemsvaart. Dat althans heeft de bekende presentator via Twitter laten weten. Wie of wat hij in Dedemsvaart komt doen, heeft hij niet bekendgemaakt. Zijn nieuwe serie Volle Zalen, waarin hij In het leven duikt van grote Nederlandse theaterpersoonlijkheden, wordt vanaf oktober op tv uitgezonden. 



Rock your Boots

In de Powerjungle op het terrein van de oude waterzuivering in het gemeentepark in Dedemsvaart wordt op zaterdag 18 september 2021 het muziekfestival Rock Your Boots gehouden. Via Facebook heeft de organisatie inmiddels de eerste namen van optredende bands bekendgemaakt. Het publiek mag onder meer muziek van The Kapsones, Love Supreme, The Grand East, maar onder meer ook van de alternatieve rockband Peer en The Electric Sugar verwachten. Earlybird tickets kunnen nu al besteld worden via https:// ticketsrockyourboots.eventgoose.com