Picknicktuin

vr 9 juli 2021

Nieuw Evenement: Next-Level picknicken op het marktplein in Hardenberg! De Picknicktuin maakt op zondag 8 augustus een bijzonder uitstapje naar het prachtige Hardenberg om daar midden op het marktplein een next-level picknick te organiseren van 13.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de Picknicktuin toveren zij het marktplein om tot een sfeervolle picknicktuin en creëren daar een lekkere summer-vibe door middel van muziek, een saxofonist, leuke picknick games, entourage en natuurlijk het belangrijkste; een zeer goedgevulde picknickmand met heerlijke hapjes en drankjes die met liefde en passie gemaakt worden door diverse horecaondernemers uit Hardenberg! Hoe werkt het? Het concept is simpel. Je bestelt online een heerlijke picknickmand welke je op zondag 8 augustus vanaf 13.00 uur op het marktplein van Hardenberg op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin op het marktplein en wij doen de rest. Zie jij het al voor je? Lekker chillen aan een van de vele picknicktafels met een lekker lokaal hapje en een drankje? Op de achtergrond fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist, heerlijk toch?! Daarnaast is de Picknicktuin 100 procent kids-proof! Ze zorgen voor diverse kinderactiviteiten zoals springkussens, oudhollandse spelletjes en straattheater. 


Inhoud Picknickmand voor twee personen: verse Jus d ’Orange; Turks brood met smeersels; zoete olijfjes; kazen, brie met vijgenjam en noten; droge worst en spinata Romana; pasta salade; Snoeptomaatjes; tortilla chips met chilisaus; wraps met kipfilet en kruidenkaas; zoete lekkernijen; verse fruitsalade; bestek, bordjes, bekers en servetten. 


Reserveren 

Edities van de Picknicktuin zijn vaak binnen no-time uitverkocht! Wacht niet langer en scoor die heerlijke picknickmand voor slechts 44,50 euro voor twee personen. Wist je dat ook lekkere kids pakketten kunt bestellen? 

Meer informatie op www.depicknicktuin.com/hardenberg.