ma 12 juli 2021

Fietser gewond

Op de kruising van de Langewijk met de Schuttevaer in Dedemsvaart heeft zaterdag 10 juli een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist. Als gevolg van de botsing raakte de fietser gewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht. 

Winkeldiefstal

In een video op Youtube van het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost is te zien hoe een onbekende vrouw spullen meeneemt zonder te betalen bij een drogist in Dedemsvaart. De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen. De vrouw droeg een geprepareerde tas aan haar schouder en liet daar crèmes en verzorgingsproducten in verdwijnen. De betreffende dame is tussen de 40 en 50 jaar oud, ongeveer 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft een lichte huidskleur en donker haar. Wie meer weet kan de politie of de gratis tiplijn bellen: 0800 - 6070.   

Reserve kampioen

Amazone Vera Kosse van Ponyclub Avereest heeft afgelopen weekend, tijdens de Overijsselse kampioenschappen dressuur in Urk, met haar pony Dublin in de klasse B categorie D de reserve titel behaald. Ze won daarmee tevens een ticket voor deelname aan de Nederlandse kampioenschappen. 

Ook hebben enkele leden van de Balkbrugse Ponyclub meegedaan aan wedstrijden in Meppel en daar verdienstelijk gepresteerd. Zo behaalde clublid Lian Van Veen met haar pony King in de klasse B categorie D een vierde en een vijfde prijs met respectievelijk 75,5 en 77,5 punten. 

Haar clubmaatje Nadieh Rens behaalde met haar pony Jerina een mooie tweede prijs in de klasse M categorie D. Clublid Dempsy wist maar liefst goud en brons te behalen in de klasse Z categorie D.