Met de oranje bemester wil Duport een steentje bijdragen aan het oranjegevoel tijdens het Europees kampioenschap voetbal.
Met de oranje bemester wil Duport een steentje bijdragen aan het oranjegevoel tijdens het Europees kampioenschap voetbal. Duport B.V.

DuPort stunt met bemester

di 15 juni 2021

Het Europees Kampioenschap Voetbal zorgt in Nederland voor oranjekoorts op allerlei fronten. Verschillende wijken en straten kleuren oranje in dit verband. Zo ook in Dedemsvaart, waar oranje in verschillende wijken de boventoon voert. Zelfs Duport B.V. laat zich in dit verband niet onbetuigd.

Met het oog op het EK, dat afgelopen weekend officieel van start is gegaan met een mooie 3-2 overwinning voor het Nederlands elftal tegen het team van Oekraïne, heeft het toonaangevende bedrijf op het gebied van mestverwerking uit Dedemsvaart, een speciale oranje editie van haar bemester gemaakt.


Oranje sausje

De Duport All-Track Farmer, die normaal gesproken in de herkenbare blauwe Duport kleur rondrijdt, heeft onlangs eenmalig een oranje sausje gekregen. Om een steentje bij te dragen aan het EK en Nederland nog meer oranje te kleuren haalt de producent deze ’EK-stunt’ uit, die volop bekijks trekt. De Duport directie zelf grapt over de oranje bemester op Facebook: "Deze kampioen van Europa kan het Nederlands elftal wel uit de shit trekken".