Het personeel van Jan Pas viert het jubileum.
Het personeel van Jan Pas viert het jubileum.

Jubileum Jan Pas

di 11 mei 2021

Schoenenhuis Jan Pas bestaat dit jaar zestig jaar en is een begrip in de regio. Ondanks dat het niet groots gevierd kan worden, willen Toin en Hendriëtte Bruin het jubileumjaar niet zomaar aan zich voorbij laten gaan.


Jan Pas begon op 3 mei 1961 met een eigen schoenmakerij. Het is een dynamisch familiebedrijf dat al jaren garant staat voor kwaliteit en deskundigheid. Schoenenhuis Jan Pas heeft een eigen modieuze collectie in dames, heren en kinderschoenen.

Hoewel het niet groots gevierd kan worden, laten Toin en Hendriëtte het jubileum niet zomaar voorbijgaan. Zo krijgen klanten bij aankoop van een paar schoenen een lekkere verse appeltaart. "Dit is altijd een leuke en lekkere actie. Deze actie hebben we al jaren en hoe die tot stand is gekomen weten we eigenlijk niet. Klanten vinden het altijd leuk om een lekkere appeltaart te ontvangen. Dat klanten met een positief gevoel de winkel uitgaan, vinden we belangrijk! Wij zijn dankbaar en blij met onze klanten en daarom trakteren wij op de aloude traditie van de appeltaart bij aankoop van een paar schoenen. Wie jarig is trakteert”.