Onder andere keeper Rolf Timmer verleende zijn medewerking aan de eerste geslaagde GO! keepersclinic van Keepersschool GO!.
Onder andere keeper Rolf Timmer verleende zijn medewerking aan de eerste geslaagde GO! keepersclinic van Keepersschool GO!. G. Brokelman

Clinic voor keepers

di 11 mei 2021

Bijna veertig jeugdkeepers uit Hardenberg en omstreken hebben deelgenomen aan de eerste GO! keepersclinic van Keepersschool GO!.

"Aan het plezier en het fanatisme te zien was het een zeer geslaagde activiteit”, vindt Ignas Peek. Na een korte opening door Marco Hollak werd er gestart met een gezamenlijke warming-up onder leiding van meerdere keeperstrainers. Hierna zijn de keepers in groepjes uiteen gegaan om zes oefenvormen te volbrengen. Meerdere keepershandelingen, zoals snel voetenwerk, duiken, vangen, keepershouding en spelhervattingen zijn aan bod gekomen. Als leuk aandenken zijn alle keepers nog op de foto gezet tijdens het onderdeel ‘zweven voor de foto'. Marco en Ignas kijken met een tevreden gevoel terug op de clinic, waarbij Ignas aanvullende zegt: "Dit is voor herhaling vatbaar en gaan wij ook zeker vaker organiseren naast onze huidige trainingen”. Meer informatie is te vinden op www.keepersschool-go.nl en zijn zij bereikbaar via info@keepersschool-go.nl of 06-22955669. Keepersschool GO! is ook te volgen via Instagram en Facebook.