De nieuwkomers hopen met de nieuw te vormen club hogerop te komen.
De nieuwkomers hopen met de nieuw te vormen club hogerop te komen. TC SCD'83/SV Dedemsvaart

Selectie krijgt langzaam vorm

zo 9 mei 2021

Een Technische Commissie is druk bezig met het vormgeven van een nieuwe selectie, die wordt samengesteld uit de eerste elftallen van SCD'83 en SV Dedemsvaart, die volgend seizoen gezamenlijk zullen spelen.

De Technisch Commissie heeft zich tot haar grote vreugde onlangs weten te versterken met Marc van der Graaf en Stan Kroezen. Marc keert na drie jaar De Weide terug op het oude nest. De 25-jarige Van der Graaf speelde voor zijn periode bij de 2e klasser in Hoogeveen al vier seizoenen bij SCD'83. In die jaren maakte de middenvelder vijftien doelpunten.


Naast Marc komt Stan Kroezen over van VV Hoogeveen. Stan herstelt momenteel van een zware knieblessure, maar laat op de training al zien over het nodige keeperstalent te beschikken. Naast Hoogeveen speelde Kroezen in de jeugd van De Weide. De 19-jarige doelman zal samen met Jelmer Koes en Vince Snoeijer gaan uitmaken wie komend seizoen bij het eerste elftal onder de lat zal staan. Zowel Van der Graaf als Kroezen hebben de ambitie, om met de nieuw te vormen club, hogerop te willen komen.


Hoofdtrainer Pim Donker is superblij met de nieuwe gezichten in de nieuwe samenwerkende selectie.