ma 10 mei 2021

Pubquiz

SV Dedemsvaart maakt zich op voor de Oranje Pubquiz, die vrijdagavond 14 mei wordt gehouden. Er kunnen maximaal 25 teams meedoen van vier personen. Voor de teams die in de Top-3 komen zijn er leuke prijzen beschikbaar. Opgeven voor deelname kan via een whatsapp bericht naar Kevin Lier, Jasper Hendriks, Quinten Prins, Hidde Dekker of Frank Nijhuis. Mailen mag ook naar: ac-svd@outlook.com..

Vernieling

Een inwoner van De Maalderij in Dedemsvaart is afgelopen weekend vermoedelijk slachtoffer geworden van vernielzucht. Zijn auto, die op de parkeerplaats voor de woning stond, werd opengebroken.

"Er is niets verdwenen, maar er is wel schade aangericht in de vorm van de electrische deurbediening, die er aan de binnenkant uit lag. Ik heb de politie over het voorval gesproken, maar zij heeft aangegeven weinig te kunnen doen bij gebrek aan dader informatie. Mocht iemand iets gezien hebben, dat hiermee verband kan houden, dan hoop ik dat men de politie daarover wil inlichten," aldus de gedupeerde Dedemsvaarter. Hij kan zich niet voorstellen dat het om een gerichte actie zou gaan, maar vermoedt dat een en ander uit pure vernielzucht is gebeurd. Hij baalt er enorm van. "Heel jammer."

Schaken

Wat als je op zoek bent naar een partner om mee te schaken, maar abusievelijk in de krant verschijnt met een oproep voor een bridgepartner terwijl je niet eens kunt bridgen?

Het overkwam de 85-jarige Chris Deen, woonachtig aan de Peterswijk in Dedemsvaart vorige week. De bejaarde man houdt van schaken en hoopt mensen te vinden, die naar hem toe willen komen om samen een potje schaak te spelen. Bij voorkeur in de middaguren.

De hulpbehoevende man heeft naar eigen zeggen al jaren een grote passie voor schaken, maar is niet in staat zich naar een club te begeven. Belangstellenden, die met hem willen schaken, kunnen hem bellen via tel: 06-20798958.