Afbeelding

Workshop ‘Lichtgedichten en Humor’

za 8 januari 2022 Hardenberg

In het kader van de Poëzieweek geeft Robert Beernink op 2 februari van 19.30 tot 21.45 uur de workshop ‘Lichtgedichten & Humor’. De relatie tussen humor en lichtgedichten wordt in de praktijk getoetst.

Je ervaart hierbij hoe jouw vermogen tot fantaseren en associëren geactiveerd wordt door over de versjes na te denken en er actief en met plezier mee bezig te zijn. De kosten van deze Workshop bedragen 5,00 (euro inclusief koffie of thee). Aanmelden kan via info@bibliotheekhardenberg.nl. De Workshop wordt gehouden in de Bibliotheek Hardenberg, onder voorbehoud van coronamaatregelen.

Poëzieweek

Van 27 januari t/m 2 februari vindt dit jaar de Poëzieweek plaats. In de tiende Poëzieweek schrijft Ramsey Nasr het Poëziegeschenk. Het thema is ‘natuur’ en heeft als motto deze woorden van Nasr: ‘bloesemingen en overvloed’.

Koop je tijdens de Poëzieweek voor 12,50 euro aan poëzie bij je deelnemende boekhandel, dan krijg je er gratis het unieke Poëziegeschenk bij. De deelnemende boekhandels worden deze maand bekend gemaakt op www.poezieweek.com

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 15 uur geleden