Afbeelding

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

za 27 november 2021 Ommen

Op donderdag 2 december is er een inloopspreekuur Openbaar Vervoer in de bibliotheek aan de Chevalleraustraat 6 in Ommen. Van 14.00 tot 15.30 uur geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

Telefonische spreekuren

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038–303 70 10. Dat kan op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, daarnaast op dinsdag en donderdag ook van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 4 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 10 uur geleden
Zo ziet de Aziatische hoornaar er uit .
'Jagen' op Aziatische hoornaar Hardenberg 10 uur geleden