Het bezoek aan het Attractiepark in Kaatsheuvel was een van de hoogtepunten tijdens de Verwendag voor de Dedemsvaartse Wesley en zijn moeder.
Het bezoek aan het Attractiepark in Kaatsheuvel was een van de hoogtepunten tijdens de Verwendag voor de Dedemsvaartse Wesley en zijn moeder. EMG Fotografie

Sprookjesachtige Verwendag

di 19 oktober 2021 Dedemsvaart

Dankzij de stichting Bliss to Shine hebben de Dedemsvaartse Wesley en zijn moeder Janine vorige week een intense Verwendag beleefd. De jongeman kreeg de Verwendag aangeboden vanwege het overlijden van zijn vader Martijn in februari van dit jaar. Martijn was onder meer vrijwillig brandweer man in Dedemsvaart. Hij overleed aan de gevolgen van kanker.

Bliss to Shine is een stichting die wensen van kinderen vervult binnen gezinnen waar ze dealen met kanker. Dit vanuit de overtuiging dat kanker het hele gezin treft.

In ‘de bus”

Voor Wesley begon de Verwendag al vroeg. Om 8 uur s’morgens stond Henk Bresser namelijk met zijn volkswagenkamper T2 voor de deur. Wesley en zijn moeder Janine zijn namelijk helemaal weg van deze busjes. Vervolgens gingen zij in de T2 op weg naar wegrestaurant de Lichtmis. Daar werd een heerlijk, super luxe ontbijt aangeboden wat natuurlijk in het busje werd genuttigd. Na het ontbijt mocht Wesley nog iets uitzoeken uit de schatkist van het restaurant. 

Droomwens

Na het ontbijt werd de weg vervolgd naar Attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel, want dat was Wesley’s grote wens. In het Attractiepark volgde de volgende verrassing. Primera Meesters uit Dedemsvaart had namelijk een Efteling cadeaukaart geschonken, zodat Wesley zich kon uitleven in de winkel van het Attractiepark. Met een Ravelijn masker en cape en grote glimlach kwam hij de Efteling weer uit. Vervolgens gingen zij in een busje van gehuurd.nl en brandstof aangeboden door Taxi Westerbaan uit Dedemsvaart richting Zwolle. Daar werd Wesley feestelijk ontvangen bij pizzeria/steakhouse Santa Maria. Er waren ballonnen en slingers opgehangen en er stond een cadeautasje op tafel. Na een heerlijke pizza te hebben uitgekozen en mama Janine had gesmuld van heerlijke spareribs, volgde nog een feestelijk toetje. 

Meer cadeaus

Daarna moest het laatste stukje naar huis nog afgelegd worden. Voor mama Janine volgde toen ook nog een heerlijke verrassing in de vorm van een cadeaubon voor een fijne behandeling, aangeboden door Marije van beautyroom Dedemsvaart. Voor Wesley waren er als klap op de vuurpijl ook nog een aantal cadeaus. “Het leven is niet altijd een sprookje, maar deze dag was dat zeker wel”, meent Mascha Westenberg uit Dedemsvaart, coördinator bij de Stichting Bliss to Shine, die deze Verwendag mede georganiseerd heeft. 

Wesley en zijn moeder toonden zich blij verrast met de Verwendag, waar ze met plezier en in grote dankbaarheid op terugkijken.  

Dedemsvaart

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 49 minuten geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 2 uur geleden