Wethouder Martijn Breukelman en Jolande Nanning (voorzitter DMC) ondertekenen de nieuwe ondernemersovereenkomst.
Wethouder Martijn Breukelman en Jolande Nanning (voorzitter DMC) ondertekenen de nieuwe ondernemersovereenkomst. DMC

Ondernemersfonds ondertekend

wo 20 oktober 2021 Dedemsvaart

De uitvoeringsovereenkomst voor het nieuwe ondernemersfonds voor het centrum van Dedemsvaart voor 2022-2025 is 13 oktober ondertekend door wethouder Martijn Breukelman en Jolande Nanning (voorzitter DMC).

Dedemsvaart stapt hiermee af van de huidige Biz (bedrijveninvesteringszone) en er wordt een reclamebelasting ingevoerd. Iedere ondernemer in het gebied met een reclamebord op de gevel draagt daarmee bij aan de activiteiten en aankleding van het dorp. Verschil ten opzichte van de huidige BIZ regeling is dat winkels buiten het kernwinkelgebied korting krijgen en lege pandeigenaren geen bijdrage meer leveren. ‘Met dit ondernemersfonds kan DMC de komende jaren weer vooruit’ zegt penningmeester Otto Fieten.‘DMC gaat de komende jaren extra investeren in het op de kaart zetten van ons centrum. Voor inwoners en bezoekers moet het aantrekkelijk blijven om ons centrum te bezoeken’.

Per 1 januari 2022 wordt ook het huidige BIZ bestuur ontbonden. Jan Kamphuis en Henk Zomer ontvingen een attentie voor hun inzet de afgelopen jaren voor de BIZ.

Dedemsvaart

Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 34 minuten geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 52 minuten geleden
Afbeelding
Inloopuurtje Media Ukkie Dagen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoelen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslagen Sios'83 Hardenberg 2 uur geleden