Afbeelding
Leolux

OOGST Woonmanifestatie bij Haverkort Interieurs

ma 11 oktober 2021 Coevorden

Een onvergetelijke woonbeleving in 10.000 m2 showroom!

STEENWIJKSMOER – Dit jaar weer, als vanouds, een uitbundig feest voor de zintuigen: OOGST Woonmanifestatie. Deze 39ste editie van de jaarlijkse woonmanifestatie weer een spraakmakend evenement zijn. Haverkort creëert elk jaar een ontmoetingsplek voor liefhebbers én makers van design en lifestyle, die ook dit jaar de moeite van uw bezoek zeker waard zal zijn. Bewonder oogstrelende ontwerpen en proef verschillende stijlen en sferen in interieur en lifestyle. Bekijk primeurs en snuffel nieuwsgierig aan de laatste trends en bijzondere noviteiten. “Onze gasten worden verleid door wel héél aantrekkelijke OOGST-aanbiedingen op alle afdelingen, die het gemakkelijker maken het interieur naar een hoger niveau te tillen. We pakken écht uit dit jaar, aldus Herman Haverkort, directeur van Haverkort Interieurs.

Hij vervolgt: “Elk jaar doen we ons best om er een fantastische manifestatie van te maken. Dit jaar zal OOGST er niet anders uitzien. Het is de uitdaging om onze bezoekers een fijne dag te bieden. Daar hebben we in elk geval alles aan gedaan. We presenteren 10.000 m² aan woonbeleving, innovaties en aanbiedingen. Onze showroom is speciaal ingericht en versierd om iedereen zo sfeervol en feestelijk mogelijk te verwelkomen. Er is livemuziek en we serveren een hapje en een drankje. Het Advieshuis is het middelpunt van de OOGST, omdat dit de kern is van wat wij de klant bieden: volop aandacht voor alle mogelijke wensen op het gebied van wonen en lifestyle. In de speciale ruimte van Het Advieshuis vertalen wij interieurdromen naar professioneel advies en uiteindelijk: een concreet interieurplan, dat perfect past bij de klant.”

Kers op de taart en volop activiteiten
Haverkort Interieurs, Montèl, Feelings en Mooiweer Styling & Decoratie hebben er weer iets moois van gemaakt. Ook onze vaste partners geven weer ‘acte de présance’. Anholts Thermen en Wellness vertelt u alles over ontspannen en genieten en slijterij Sanne Paul Benting serveert u uitdagende en zeer smaakvolle cocktails. En voor de kers op de taart bezoekt u Mooiweer Styling & Decoratie die van elk interieur weer een plaatje weet te maken!”

Haverkort Interieurs en Leolux: Verwantschap in vakmanschap
Directeur van Leolux, de heer Sanders: Haverkort Interieurs is een begrip als het gaat om interieurinrichting. En één van de mooiste merken die ze al lange tijd in de collectie hebben, is Leolux. Een hechte samenwerking die we koesteren, want we hebben veel met elkaar gemeen. Beide ondernemingen zijn rond dezelfde tijd opgericht en tot op de dag van vandaag familiebedrijven die met passie en vakmanschap een prachtig product leveren. 

Haverkort Interieurs is een Leolux Select Store. Dat betekent dat u in een stijlvolle nieuwe studio nagenoeg alle Leolux-meubelen kunt komen beleven. Bovendien vindt u bij Haverkort twee merken die nauw verwant zijn aan Leolux: Pode en Évidence. Pode is een echte lifestyle-collectie met eigenzinnige zitmeubelen en de mooiste accessoires. Évidence staat voor vertrouwd Nederlands design; een collectie mooie, hoogwaardige modellen met eindeloos comfort. Wilt u de collecties van Leolux, Pode en Évidence ervaren? Kom dan langs in de showroom van Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer. U bent van harte welkom!

De grootste Leolux Select Store van Nederland!
Tijdens de OOGST neemt Haverkort Interieurs haar bezoekers mee naar een wereld van schoonheid, comfort en functionaliteit. Speciaal hiervoor heeft men fraaie en ook spiksplinternieuwe studio’s ingericht, met daarin de nieuwste collecties van alle grote meubelmerken, geflankeerd door interessante stands en enthousiaste presentaties van toonaangevende fabrikanten en meubelmakers.

Vier en beleef de OOGST!
OOGST 2021 vindt plaats van 14 tot en met 24 oktober in de showroom van Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer. Een bezoek aan OOGST is geheel gratis. Er zijn zeer ruime openingstijden. Bezoekers zijn van harte welkom. Graag tot ziens!

Haverkort Interieurs is gevestigd aan de Hoofdweg 89, 7741 PM Steenwijksmoer
(bij Coevorden). Telefoon: 0524 512603. Website: www.haverkort-interieurs.nl.

Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 3 minuten geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 22 minuten geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 37 minuten geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
De Mageler Es blikvanger Twenterand 3 uur geleden