Nore van Dijk toonde zich superblij met de gewonnen prijs.
Nore van Dijk toonde zich superblij met de gewonnen prijs. Gashouder Podium

Nore van Dijk wint kleurplatenwedstrijd

ma 11 oktober 2021 Hardenberg

Nore van Dijk heeft de kleurplaatwedstrijd gewonnen, die de Gashouder samen met de Bibliotheek Dedemsvaart had uitgeschreven ter gelegenheid van de voorstelling \André het astronautje’. 

Groot en klein genoten zondagmiddag van de bijzondere voorstelling op het Gashouder Podium in Dedemsvaart. Een fantasierijke voorstelling, gebaseerd op de Astronautje boeken van de bekende astronaut André Kuipers. Voor de voorstelling werd gekozen omdat het precies paste bij het thema van de Kinderboekenweek 2021, die dit jaar van 6 tot en met 17 oktober wordt gehouden. Mede om die reden werd ook een samenwerking aangegaan met de bibliotheek Dedemsvaart. 

De medewerkers van de bibliotheek hadden een mooie display in de bibliotheek gemaakt en een kleurplatenwedstrijd uitgeschreven. Ook zorgden zij tijdens de voorstelling voor limonade en lekkers. Voor de bezoekers was er vervolgens ook een stand ingericht van de Bibliotheek, waar de jeugdige bezoekers lekker even konden neuzen in de verschillende boeken. De kleurplaatactie werd gewonnen door Nore van Dijk. Zij heeft daarmee vrijkaartjes voor de voorstelling gewonnen en mocht samen met haar zusje en met de hoofdrolspeelster van de voorstelling Charlotte Ha van Klein Amsterdam Producties op de foto. Kortom, groot feest voor het kleine publiek dat na de voorstelling enthousiast en tevreden huiswaarts ging. 

Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 4 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 10 uur geleden