Mijn man begrijpt met niet.
Mijn man begrijpt met niet. buroRuSt en Annabel Oosteweeghel

Komende week in De Voorveghter

vr 8 oktober 2021 Hardenberg

In Theater de Voorveghter spelen deze week vrouwen in de hoofdrol. Op donderdag 14 oktober komt theaterdiva Karin Bloemen naar De Voorveghter met een prachtig liedjesprogramma. Op zaterdag 16 oktober vragen Victoria Koblenko, Tanja Jess en Puck Pomelien Busser zich af: Leef ik met de ideale man (of vrouw)?

Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan; funk, jazz en soul. Donderdag 14 oktober – 20.15 uur.

Mijn man begrijpt me niet

In dit feelgood toneelstuk vol herkenbare situaties vragen Victoria Koblenko, Tanja Jess en Puck Pomelien Busser zich af: moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zij stellen elkaar intieme vragen tijdens de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien. Zaterdag 16 oktober, 20.15 uur.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, 0523-280350 en zijn tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur.

Afbeelding
Bezoek het OV inloopspreekuur Hardenberg 44 minuten geleden
Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 5 uur geleden