Afbeelding

Keepersclinic in de herfstvakantie

zo 10 oktober 2021 Hardenberg

Keepersschool GO! biedt inmiddels al meer dan een jaar keeperstrainingen aan keepers uit de regio aan. Dit zijn inmiddels wekelijks al zo’n 40 keepers. Zij krijgen hierdoor de mogelijkheid om extra aan de eigen ontwikkeling als keeper te werken. De trainingen worden gegeven door de gediplomeerde keeperstrainers Ignas Peek en Marco Hollak. Naast de keepersschool trainingen geven beide keeperstrainers ook trainingen bij meerdere verenigingen en organiseren zij ook keepersclinics.

In de herfstvakantie, op vrijdag 22 oktober, organiseert Keepersschool GO! in samenwerking met Prins Sport Hardenberg een keepersclinic voor jeugdkeepers. Van 13.00 tot 14.30 uur aan de 8 t/m 11 jarigen en van 15.00-16.30 uur aan de 12 t/m 18 jarigen op het hoofdveld van sportpark Baalderveld te Hardenberg. Tijdens de clinic zullen de keepers meerdere spelvormen gaan doen die te maken hebben met het keepersvak. De kosten om deel te nemen zijn € 10,-. Dit is inclusief een leuk aandenken en iets te drinken tijdens de pauze.

Aanmelden

Via het aanmeldformulier op www.keepersschool-go.nl kan men zich aanmelden voor deze clinic. Dit kan tot en met woensdag 20 oktober. Er is plek voor maximaal 25 keepers per leeftijdsgroep. Voor vragen en meer informatie zijn wij bereikbaar via info@keepersschool-go.nl of telefonisch op 06 229 55 669. Keepersschool GO! is ook te volgen via LinkedIn, Instagram en Facebook.

Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 5 minuten geleden
Afbeelding
Leren zeilen op de Vecht Hardenberg 6 minuten geleden
Afbeelding
Krimse sjoelers in actie Hardenberg 10 minuten geleden
Afbeelding
Lemele speelt titelstrijd voor eigen publiek Twenterand 14 minuten geleden
Afbeelding
Uitslag bridgen Hardenberg 23 minuten geleden