Gelijkspel voor Bergentheim 5

zo 19 september 2021 Hardenberg

Zaterdag 18 september betraden Bergentheim 5 en Kloosterhaar 3 de groene weide op sportpark Moscou in Bergentheim. In deze laatste bekerwedstrijd om des keizersbaard ontspon een spannend duel tussen de ervaren rotten van Kloosterhaar en de wat jongere honden van Bergentheim. Bergentheim kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Daan en Robert. Hierna rechte Kloosterhaar de rug en kwam het terug tot 2-2. Hierna nam Bergentheim het heft weer in handen en nam weer een voorsprong van twee doelpunten door wederom Robert en Martin. Met nog vijf minuten op de klok leek de overwinning binnen, maar Kloosterhaar trok alles nog eenmaal uit de kast en scoorde nog tweemaal waardoor, gezien het wedstrijd beeld, de terechte uitslag van 4-4 op de borden stond. Zaterdag 25 september start Bergentheim 5 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Den Ham 5.

Motorrijder verongelukt op de Twenteweg (N343) in Hardenberg Hardenberg 12 minuten geleden