Afbeelding
Anne van Zantwijk

Binnenkort te zien in De Voorveghter

do 16 september 2021 Hardenberg

Na maanden van stilte barst het theaterseizoen in De Voorveghter weer bijna los met mooie voorstellingen voor iedereen. Op donderdag 30 september trapt cabaretier René van Meurs af met zijn voorstelling Hunkert en op zaterdag 2 oktober mogen de kleintjes genieten van de avonturen van Peppa Pig!

René van Meurs – Hunkert

Cabaretier René van Meurs – momenteel te zien in Expeditie Robinson - weet alles over de liefde en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. En dat levert prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op. Donderdag 30 september, 20.15 uur.

Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand 2+

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten. Zaterdag 2 oktober – 13:30 en 16:00 uur.

Kaarten

Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 18 uur geleden