bloemstuk
bloemstuk Tineke Attema

Bloemschikken bij Groei & Bloei

zo 19 september 2021 Ommen

Heb je zin om te gaan bloemschikken? Ze hebben voor dit seizoen een mooi programma opgesteld met een beginnersgroep op dinsdag en een gevorderdengroep op woensdag. Beide groepen komen bijeen in Caroussel, van Reeuwijkstraat 5 Ommen met Betsie Grondman als docent.

Beginnersgroep

De materialen zijn aanwezig, je neemt zelf een geschikte ondergrond mee. Je hebt daarvoor vaak meer in huis dan je denkt en een kringloop heeft ook vaak geschikt materiaal. Je krijgt vooraf bericht wat je gaat maken met een voorbeeldfoto en kunt zo zelf zien wat voor soort ondergrond er onder kan of mag. Zo krijg je met hetzelfde materiaal uiteindelijk heel verschillende stukken en dat is lekker uitdagend. We gebruiken altijd dagverse materialen die lang goed blijven. Data: dinsdag 5 oktober, 9 november en 7 december 2021 en 8 februari, 8 maart en 12 april 2022 van 19.45 tot ca. 21.45 uur.

Gevorderdengroep

De gevorderden brengen alle materialen zelf mee en werken volgens een van tevoren aangegeven thema. Data: woensdag 6 oktober, 10 november en 8 december 2021 en 9 februari, 9 maart en 13 april 2022 van 19.45 tot ca. 21.45 uur. Je schrijft je in voor een heel seizoen, dat wil zeggen 6 lessen.
Als je zin hebt om incidenteel een keer mee te doen dan kan dat ook. Geef je snel op via onderstaand aanmeldingsformulier.
 https://ommen.groei.nl/activiteiten-actueel/cursus-bloemschikken-seizoen-2021-2022/

Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 59 minuten geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 6 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 11 uur geleden