Afbeelding

App-tour in de Bibliotheek in Ommen

za 18 september 2021 Hardenberg

Op zaterdag 9 oktober wordt de mobiele app voor e-books en luisterboeken gedemonstreerd in de Bibliotheek in Ommen. Iedereen is welkom van 10.00 tot 15.00 uur. Op die dag is de Bibliotheek extra lang open.

De Bibliotheek heeft niet alleen boeken van papier, maar ook een grote verzameling digitale lees- en luisterboeken. Bibliotheekleden kunnen kiezen uit tienduizenden titels. Een gewoon boek van papier is in de Bibliotheek weleens uitgeleend, zodat je het later pas kan lenen. Een e-book of luisterboek is altijd direct te lenen voor elke gebruiker. 

Genieten van e-books en luisterboeken bij de Bibliotheek kan tegenwoordig in één nieuwe, sterk verbeterde app voor telefoons en tablets. In de app kan je ook lijstjes maken met favoriete boeken, fragmenten beluisteren of voorproefjes van e-books bekijken. Als lid van de Bibliotheek Salland kun je 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken.

Op zaterdag 3 oktober wordt deze app gedemonstreerd in de Bibliotheek in Ommen. Die dag staat een team voorlichters klaar in de lees- en luisterspot. Hier kan iedereen kennismaken met de app. Belangstellenden kunnen zien en beleven hoe eenvoudig en leuk het is om in de nieuwe app e-books te lenen en lezen. De lees- en luisterspot is ruim opgezet, en de medewerkers volgen de hygiënevoorschriften rondom corona. De app-tour is openbaar en gratis toegankelijk, op zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen, Chevalleraustraat 6.
 Aanmelden hoeft niet, maar kan wel, via
www.bibliotheeksalland.nl/app. Op vertoon van de aanmelding komt een bezoeker met voorrang aan de beurt.  Tip: niet vergeten zelf een telefoon of tablet mee te nemen!

Afbeelding
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 3 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 4 uur geleden
Afbeelding
College bezoekt Buitengebied Gramsbergen Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Taalschool Hardenberg is verhuisd Hardenberg 6 uur geleden