Afbeelding

Mariënberg houdt promotiedag voor vrouwen

zo 12 september 2021 Hardenberg

De vrouwen van Mariënberg organiseren in samenwerking met de leiders en trainers een teambuilding/promotiedag om te laten zien hoe leuk voetballen bij Mariënberg eigenlijk wel niet is. Een elftal bestaat uit 11 spelers, in dit geval speelsters. De vrouwen en meiden van voetbalvereniging Mariënberg zoeken jou…en ja, jou ook.

Momenteel voetballen er 23 dames op het Westerpark en beschikt het over twee dameselftallen. Minimaal heb je twee keer 11 speelsters nodig, hou je zelf nog één wisselspeler over. Veel dames werken in de zorg, kunnen soms maar één keer per twee weken acteren op de groene velden, je hebt te maken met blessures. Met andere woorden, in een gezellig voetbalseizoen heb je minimaal dertig leuke en vlotte dames nodig om twee elftallen in de benen te houden. Daarom zoeken Lex, Martin en Alina en de beide elftallen nog enkele sportieve meiden, vrouwen, dames die het leuk vinden om tegen een bal aan te trappen en bovendien houden van flink wat gezelligheid in de derde helft.

Het begint om 10.30 uur, de kosten zijn zes euro en voor dat geld krijg je alle facetten te zien en te horen over beide enthousiaste dameselftallen voorzien van een natje en een droogje. Positiviteit, genieten en gezelligheid zijn waarden die Lex, Martin en Alina alledrie hoog in het vaandel hebben staan. Is dat aanwezig dan komen de prestaties vanzelf is hun visie. Presteren is uitgangspositie nummer één, maar de tweede en vooral de derde helft is net zo belangrijk. Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma komende zaterdag met een mooie verrassingsactiviteit.
Nieuwsgierig geworden? Heb je zin aan een potje voetballen op de zaterdag gekregen?
Schroom dan niet, meld je aan of kom gewoon langs op het Westerpark in Mariënberg. ’s Avonds is er tevens nog een groot feest in de kantine voor iedereen die de club een warm roodzwart hart toedraagt. Voor meer informatie en/of opgave: Martin Koggel: 06-39391506; Alina Hans: 06-83657846; Lex Jaspers : 06-621407225.

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 3 uur geleden