Afbeelding

Team Gramsbergen in actie voor Alpe d’HuZes

zo 12 september 2021 Hardenberg

Op 23 september komt Team Gramsbergen voor de laatste keer in actie voor Alpe d’HuZes. Twee jaar heeft het team gehoopt mee te doen met Alpe d’HuZes, alleen ging dit mooie evenement niet door vanwege de Coronamaatregelen. Om het af te sluiten gaat Team Gramsbergen op 23 september fietsen en wandelen voor dit goede doel. 

Om 13.00 uur start de groep van 18 wielrenners en 5 lopers bij The Alley in Gramsbergen. De wielrenners fietsen rondes van ongeveer 13 kilometer, dit is gelijk aan de afstand van 1 klim op de Alpe d’Hues. De route gaat door Ane, Engeland, Anevelde en weer terug naar Gramsbergen. De groep lopers loopt via Dahlenburg, via het Willem Wolthuispad via de Haandrik terug naar Gramsbergen. Het doel is, net als bij de Alpe d’HuZes, zoveel mogelijk af te zien door deze rondes zo vaak mogelijk te fietsen en te lopen.

Rond 18.00 uur komt de complete groep gezamenlijk aan bij The Alley in Gramsbergen, waarna aansluitend de afsluiting van Team Gramsbergen plaats vindt en de cheque wordt overhandigd aan de voorzitter van Alpe d’HuZes.

Wilt u Team Gramsbergen volgen of aanmoedigen? Er wordt live verslag gedaan van deze middag, die te beluisteren is via www.gramsbergen.nl. Op deze site staan ook de routes vermeld.

Bij de start en finish bij The Alley in Gramsbergen staan de vrijwilligers heerlijke pannenkoeken te bakken, de opbrengst gaat naar de Alpe d’HuZes.

Ze hebben al ontzettend veel donaties ontvangen, waar ze erg blij mee zijn! Ze zitten nu op bijna 58.000 euro en ze zouden het fantastisch vinden een cheque van 60.000 euro  te kunnen overhandigen. Wil je nog een handje helpen? Dat kan 23 september bij The Alley of via de link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Gramsbergen-1

Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 16 uur geleden