Afbeelding

Mooie theatervoorstelling in het Bostheater Gramsbergen

zo 12 september 2021 Hardenberg

Wat zijn er al een paar prachtige avonden geweest in het Bostheater in Gramsbergen. Avonden vol grappen met o.a. Thijs Kemperink en Helligen Hendrik of met mooie muziek met een eerbetoon aan The Beatles. Voorstellingen in het Bostheater zijn sfeervol en gezellig. Voordat het theaterseizoen weer start ín de theaters, zijn er nog twee mooie producties te zien in de openlucht: op zaterdag 18 september de regionaal bekende Dilana Smith met haar band en op vrijdag 24 september brengt Flip Noorman een ode aan Leonard Cohen.

Dilana Smith & Band

Kom en geniet mee van een avond theater in de prachtige sfeerrijke omgeving van het Gramsberger bosje.  Zaterdag 18 september om 20.15 uur speelt Dilana Smith & Band. Maak kennis met de unieke zangeres en entertainer: Dilana Smith! Een stem die dwars door staal heen kan snijden en je tot in het diepste van je ziel raakt. In deze akoestische setting met haar 3 bandleden zoekt ze vooral het contact met het publiek op. Een mix van eigen repertoire en wereldberoemde covers komen voorbij. Afkomstig uit Zuid-Afrika maar nu woonachtig in onze regio, is zij voor veel Gramsbergers en Hardenbergers een bekende verschijning.

Flip Noorman

Vrijdag 24 september om 20.15 uur is Flip Noorman - Zingt Leonard Cohen in het Bostheater. Bijgestaan door een deel van zijn band ‘De Noormannen’ brengt Flip Noorman hij in het Bostheater zowel de originele liedjes van Leonard Cohen als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: ‘leve Flip Cohen’’.

Kaarten

Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur.

© Hans Schoo / www.hansschoophotography.com
Afbeelding
Waardering voor zwerfafvalvrijwilligers Hardenberg 44 seconden geleden
Afbeelding
Old Stars bezoeken DETO Twenterand 30 minuten geleden
Afbeelding
Uitslagen Bridge Club Hardenberg Hardenberg 35 minuten geleden
Afbeelding
DVC schenkt sportkleding aan Oekraïne Hardenberg 41 minuten geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 45 minuten geleden