Juf Agnes en Juf Jeanette werden feestelijk onthaald op het schoolplein.
Juf Agnes en Juf Jeanette werden feestelijk onthaald op het schoolplein. kbs De Langewieke

Dubbel feest bij kbs Langewieke

ma 13 september 2021 Dedemsvaart

Op kbs de Langewieke was het donderdag 9 september dubbelfeest. Juf Agnes en Juf Jeanette vierden die dag samen met alle kinderen dat zij al 40 jaren werkzaam zijn op de basisschool in Dedemsvaart. 

De jubilarissen werden ’s ochtends door alle leerlingen en collega’s ontvangen met feesttoeters en het schoollied. Hierna hadden de leerlingen een leuke ochtend voor de boeg. 

De mensen van Kunsteducatie ‘Grote broer’ kwamen workshops verzorgen. De kinderen volgden een workshop rondom techniek en kunst bijvoorbeeld 3d printer pen tekenen, zelf verf maken en een stop motion filmpje maken. Tussen de middag werden de kinderen door de juffen getrakteerd en daarna was er een feestelijk moment buiten op het plein. De jubilerende juffen werden toegesproken door directeur Nicky Wolthuis, toegezongen door alle leerlingen en collega’s en ze kregen namens de hele school een map cadeau met prachtige werkjes van de leerlingen. “Het was een super gezellige, feestelijke en geslaagde dag. We hopen nog lang van deze twee juffen te mogen genieten,” aldus de directeur. 

Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 3 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 4 uur geleden
Afbeelding
College bezoekt Buitengebied Gramsbergen Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Taalschool Hardenberg is verhuisd Hardenberg 6 uur geleden