Afbeelding

De Dobber creëert visplekken aan de Vecht

ma 26 juli 2021 Hardenberg

Op zaterdag 24 juli was hengelsportvereniging De Koppel actief aan de Vecht in Rheeze, maar niet met hengels. Met een grote kraan werden prachtige visplekken gemaakt zodat er weer fatsoenlijk gevist kan worden.

Vanwege het vele riet en andere waterplanten was het op veel plaatsen lastig geworden om het leefnet goed in het water te leggen. Met medewerking van Sportvisserij Oost Nederland en waterschap Vechtstromen is een plan gemaakt om visplekken te maken op diverse plaatsen aan de Vecht en bij diverse vijvers in de bebouwde kom van Hardenberg en Gramsbergen zodat er weer fatsoenlijk gevist kan worden.

De Dobber wil zijn leden waar voor hun geld bieden. Dat is niet altijd even gemakkelijk omdat er diverse partijen bij betrokken zijn. Nu is er dan een op het oog goed plan, maar dat houdt ook in dat er veel werk is voor de vrijwilligers van de vereniging want zij zullen zelf ook een grote bijdrage moeten leveren om een en ander te realiseren. Het bestuur is dan ook verheugd dat er nu eindelijk iets van de grond komt. Als er nog vrijwilligers zijn die willen helpen dan kunnen zij zich aanmelden bij B.J. Spijkers, 06-22111942.

Afbeelding
Veilig online met de Regiobank Hardenberg 38 minuten geleden
Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 15 uur geleden