Afbeelding

Orgelbespelingen Höftekerk

vr 16 juli 2021 Hardenberg

Gedurende de vakantiemaanden is de Höftekerk van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Zowel inwoners van Hardenberg als vakantiegangers kunnen dan naar binnen lopen om te luisteren naar zachte achtergrondmuziek, om gewoon even stil te zijn, een kaarsje te branden of voor een gesprekje. Niks hoeft, u bent volkomen vrij!

Op zaterdagmorgen is er van 11.00 tot 12.00 uur een orgelbespeling. Organisten van bij het Platform van Kerken Hardenberg aangesloten gemeenten brengen dan bekende of minder bekende (maar wel mooie!) liederen en orgelwerken ten gehore. Voor de komende zaterdagen ziet het rooster er uit als volgt: Op zaterdag 24 juli, Erik Nijzink (PKN); 31 juli: Jan Woertink (GKv); 7 augustus: Riekus Hamberg (PKN); 14 augustus: Kees Bakker (PKN); 21 augustus: Tinus Broekroelofs (PKN); 28 augustus: Frank Kaman (PKN);  4 september:  Dick Huijser (PKN) en 11 september:  Ellert Bos (CGK)

Weet u dus welkom in de Höftekerk, elke weekdag, maar voor de orgelliefhebbers extra op zaterdagmorgen!
O ja, en als u dan toch komt, neem dan meteen wat (houdbare) boodschappen mee voor de Voedselbank. Koffie, thee, pasta’s en mixen voor pasta, suiker, bliksoep….. Het is echt nodig en de vrijwilligers staan klaar om uw artikelen in ontvangst te nemen. Alvast hartelijk dank!

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 10 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 11 uur geleden