Afbeelding

Jeugdvoetbalkamp van start gegaan

di 13 juli 2021 Hardenberg

Eindelijk, de voetbalschoenen mogen weer uit de kast, want deze week vindt alweer het vijftiende jeugdvoetbalkamp plaats. Wat was het fijn om weer gewoon ‘’ouderwets’ een voetbalkamp te organiseren.

Hopelijk kunnen zij nog een zonnedans doen, want deze week wil er nog wel wat regen vallen. Gelukkig zal dat de pret niet drukken. Weer of geen weer, de bijna 250 deelnemers worden zullen opperbest begeleid worden.

Nadat de kinderen zich aan hadden gemeld, stonden er zo’n 25 trainers klaar om de kinderen te verwelkomen in de kleedkamer. Ook dit jaar lag alle kleding per team weer op professionele wijze in de kleedkamer.

De openingsact was dit jaar van Freestyler Guido, die ons liet genieten van zijn geweldige skills. Hij zal door de week heen nog wat kleine clinics geven, zodat iedereen straks een ‘rond de wereld’ kan. Daarnaast wordt er dit jaar ook weer aan de keepers gedacht. Op woensdag zullen zij uitgedaagd worden, ook door middel van een clinic.

In de ochtend vinden de trainingen plaats en na een overheerlijke lunch (met disco) gaan deze toppers strijden per team in een toernooi. Dit gaat er altijd fanatiek aan toe want op vrijdag worden hiervan de finales gespeeld.

De donderdag staat in het teken van allerlei verschillende opblaasactiviteiten zoals een stormbaan en buikschuifbaan. De kinderen en sommige trainers kunnen hier geen genoeg van krijgen.

De deelnemers oefenen tevens voor de penalty bokaal. Spannend, want vrijdag zullen de penaltynemers twee bekende lokale keepers uitdagen. Diegene die wint zal uiteraard een leuke prijs ontvangen.

Afbeelding
Afbeelding
Canadese guldenroede
Kindermiddag bij De Koppel Hardenberg 18 minuten geleden
Afbeelding
Veilig online met de Regiobank Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 7 uur geleden