Afbeelding

Senioren vermaken zich in Dorpshuiskamer

za 16 maart 2024 Twenterand

Elke laatste dinsdag van de maand opent de Dorpshuiskamer in Den Ham. Deze kamer, aan de Slingerweg 3 (muziekgebouw Juliana), biedt ruimte voor senioren vanaf 65 jaar om behoeften, interesses en wensen te delen. 

De Dorpshuiskamer fungeert als centrale ontmoetingsplaats waar senioren kunnen samenkomen, ervaringen delen en sociale banden versterken. Wat dit initiatief extra bijzonder maakt, is het feit dat het programma volledig wordt bepaald in samenspraak met de senioren zelf. Hierdoor krijgen deelnemers de ruimte om hun behoeften, interesses en wensen kenbaar te maken, waardoor elke bijeenkomst zorgvuldig wordt afgestemd. 

Diverse activiteiten 

De bijeenkomsten van de Dorpshuiskamer beloven een diversiteit aan activiteiten, variërend van workshops en lezingen tot gezellige koffieochtenden en spelletjesmiddagen. Door te luisteren naar de inbreng van de deelnemers, streven de organisatoren ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te bieden, waarin alle senioren zich thuis voelen. 

Senioren die geïnteresseerd zijn in deelname aan de Dorpshuiskamer worden van harte uitgenodigd en warm verwelkomd om mee te doen aan de eerstvolgende bijeenkomst op 26 maart 2024. Het programma voor die middag belooft een gezelligheid met oud Hollandse XXL spellen. 

De Dorpshuiskamer in Den Ham is mogelijk dankzij een samenwerking tussen Evenmens en ZorgSaam Twenterand. Deze unieke voorziening opent elke laatste dinsdag van de maand haar deuren van 14.00 tot 16.00 uur in het gebouw van muziekvereniging Juliana. Kortom: bent u een inwoner van Den Ham, 65 jaar of ouder en wilt u graag uw stem laten horen en uw ideeën delen voor de invulling van onze bijeenkomsten? Of het nu gaat om suggesties voor de komende bijeenkomsten of om andere aspecten van het dorpsleven die u graag zou willen verbeteren, wij staan open voor uw inbreng. Stuur uw suggesties, wensen en/of behoeften via e-mail naar ilorwa@evenmens.nl of bel 06 - 82 27 90 81. 

Afbeelding
Gewoon is bijzonder Waarom vakantiegezinnen zo hard nodig zijn Hardenberg 36 minuten geleden
Afbeelding
23e Motortreffen Mc Rausbak'n Hardenberg 37 minuten geleden
Afbeelding
Finn Berends en Kay Wissink tekenen eerste contract Hardenberg 50 minuten geleden
Afbeelding
Dansen en Ontmoeten bij Zaal Mulder met Way Back Hardenberg 54 minuten geleden
Afbeelding
Maak kennis met Dennis nu digitaal Hardenberg 1 uur geleden