Afbeelding
Eigen foto

KEV Vriezenveen vult podium op teamgymwedstrijd

ma 29 januari 2024 Nieuws Ingezonden

Afgelopen zaterdag hebben 4 junioren teams van KEV Vriezenveen deelgenomen aan de micro teamgym wedstrijd van district Oost. Dit is een vorm van het groepsspringen waarbij er in kleine teams wordt gesprongen op muziek. De teams deden mee op het A- en B-niveau. Het was een mooie wedstrijd om nieuwe sprongen te laten zien om wedstrijdervaring op te doen!


In de categorie dames junior A werd het hele podium gevuld door KEV Vriezenveen! De eerste plaats werd behaald door Yfke Veneklaas, Jitske van de Vegte en Nicole Lemans. Op plek twee eindigden Lian Dasselaar, Benthe Fokke en Britt Dasselaar en ook de bronzen beker ging mee naar Vriezenveen dankzij Merle Staal, Florien Meijer, Danique Bramer en Emma Nuis. Het mix junioren B team, bestaande uit Boaz Lemans, Teun Bekke, Josefiene Bom en Meis Perik, viel net buiten het podium maar eindigde op een mooie 4e plek!


Komende zaterdag (3 februari) zullen 4 senioren teams van KEV meedoen aan de meso teamgym wedstrijd in Dalen. Ook zij zullen op muziek hun sprongen laten zien en daarnaast een vloeroefening die bestaat uit dans en gymnastische sprongen en elementen. Veel succes!

Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 7 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 12 uur geleden