Kerknieuws

Ladies Only Event

Door de redactie

Op zondagavond 10 maart is er om 19.00 uur een Ladies Only Event in het Baptistencentrum aan de Hoofdweg 85 in Westerhaar. De landelijk bekende spreekster Esther Vorsterman van Oijen zal die avond spreken over het thema 'Ga voor GO(U)D!'. Daarnaast is er medewerking van het Women Worship Team.

unknown

Esther is het gezicht van het tv-programma Transparant bij Family7; een programma vol echtheid, waarin je handvatten krijgt om op te staan en te worden wie je bent. Haar grootste verlangen is dat mensen tot bloei gaan komen en hun eigen unieke kleur gaan ontdekken. Dit doet ze door het potentieel aan te wakkeren dat God in ieder mens heeft gelegd.

Door haar (s)preekbeurten in het land inspireert ze velen met een woord voor het NU. Vanuit haar passie voor Jezus en liefde voor de Bijbel houdt ze ervan om mensen te bemoedigen, dit doet ze door te schilderen met woorden. Haar praktische en persoonlijke voorbeelden raken harten en brengen deze in beweging. Heb je ook een bemoediging nodig?! Kom dan naar dit vrouwenevent.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer