Afbeelding
Advertorial

Welkom bij Lincherie Coevorden

ma 31 oktober 2022 Twenterand

Welkom bij de nieuwe boetiek van Lincherie in Coevorden. De lingerie specialist die de klant voorop stelt. Wij nemen u mee in de optimale beleving om de perfecte bh voor ieder draagmoment te vinden. Het unieke aan dit Lincherie concept is dat wij een innoverende 3D meetspiegel hebben die perfect de maat weergeeft. Deze 3D spiegel meet 140 punten van uw bovenlijf.

Na deze opmeting laten wij de verschillende modellen zien die bij u het mooiste silhouet laten zien. Bij Lincherie Coevorden is bijna iedere maat verkrijg- dan wel leverbaar van 65 omvang tot 115 cm, en van A tot K cup! De merken die wij verkopen zijn Marie-Jo, Prima Donna en Aubade. Daarnaast hebben wij diverse merken nachtmode zoals Cyell, Pretty You en Hanro. Tevens verkopen wij de collectie van Ten Cate in zowel een secret lijn met kant als wel de katoenen slips en hemdjes. Ook zit er een herenshort van katoen in de collectie. Medio November ontvangen wij de eerste bad collectie.  Ook voor de zwemdames komt er een badpak van Tweka in het blauw en zwart. Het Oostenrijkse premium merk Hanro heeft fantastische hemdjes en slips. Een hoogwaardig en duurzaam product. De mooiste materialen geven een uiterst comfortabel draagcomfort.Tevens heeft Hanro een thermo lijn een combinatie van wol en zijde in een hemd, korte en lange mouw. Om deze mooie producten goed te behandelen verkopen wij ook ‘Soak’. Het biologisch afbreekbaar wasmiddel zorgt ervoor dat het ook mooi blijft, Badkleding hoeft ook niet nagespoeld te worden, Hoe fijn is dit?En  als verrassing in onze boetiek verkopen wij ook de basis damescollectie van het merk TQ Amsterdam. Een erg mooie prijs-kwaliteit verhouding. We verkopen pantalons, blazers , blouses, jurkjes en shirts in marine, zwarte met als accentkleur chili red en wit.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan snel langs. Wil je er zeker van zijn dat er alle tijd voor jou wordt vrijgemaakt boek dan een stylingsafspraak op www,lincherie.nl en boek bij Lincherie Coevorden een pasafspraak. Op vertoon van dit artikel of screenshot op de telefoon ontvangt u 10 euro korting bij besteding vanaf 100 euro. Hopelijk tot gauw! 

Lincherie Coevorden

Joke , Wilma en Herlinda

Afbeelding
Band'um speelt 'Tikkie... Jij Band'um'' Hardenberg 1 minuut geleden
Afbeelding
'OpStap' in natuurgebied Beerze Ommen 34 minuten geleden
Afbeelding
Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland?Ga met het openbaar vervoer! Nieuws Ingezonden 46 minuten geleden
Afbeelding
OV-inloopspreekuur Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Twenterand werkt aan opvangplaatsen voor asielzoekers Twenterand 1 uur geleden